THANKS FOR THE SUPPORT !



Wednesday, May 18, 2011

KATAK BOGEL !


aku tak tahu lah korang macam mana.. tapi.. aku paling TAK SUKA.. orang compare-compare atau samakan aku dengan orang lain. tak kira lah daripada segi KEBAIKAN mahupun KEBURUKAN.. 

sorry lah guys.. banyak benda yang aku nak share dengan korang.. tapi disebabkan aku takde mood gila-gila.. jadi aku batalkan hasrat aku untuk bercerita tentang satu topik nih.. takpelah.. next time jelah.. poyo ke aku tulis macam ni? nak kata apa kata lah.. MANUSIA MEMANG MACAM NI.. keburukan orang cepat je korang nampak.. tapi kebaikan orang??? renung-renungkan.. (:
www.tips-fb.com

2 comments:

CutieIntan said...

garangnya tapi tak per baru orang lelaki takut sikit..

Bella HaLim said...

hahahaha mne ade grg lah syg.. tegas je.. (: