THANKS FOR THE SUPPORT !



Thursday, May 26, 2011

senyuman yang penuh bermakna..

(sumber : facebook beliau)

Lambaian terakhir daripada seorang sahabat.. Semalam baru aku terserempak dengan arwah sewaktu aku keluar berjalan-jalan dengan bbiey nasir dan juga syahirah mokhtar.. Dan arwah tanpa segan-silu  mensedekahkan senyumannya kepada kami bertiga.. Bukan aku nak kata lah, tapi kawan-kawan kami yang lelaki memang payah gila nak senyum. Even, kami senyum pun, dieorang still dengan muka ketat dieorang.. Tak macam arwah.. hmm..

Macam mimpi je bila aku dapat tahu, yang arwah telah pun pergi meninggalkan kita semua tadi.. Semoga arwah ditempatkan dikalangan golongan orang-orang yang beriman.. Arwah baik orangnya.. Kalau lepak-lepak, suka je dia menyakat aku.. Tapi takpelah, TUHAN lagi sayangkan dia.. Kami semua redha dengan pemergiannya yang secara mengejut ini.. Ajal maut ditangan TUHAN, jangan lawan takdir.. 



p/s: Aku mintak maaf sangat-sangat jikalau entry kali ini amatlah memboringkan korang. Aku takde mood sangat nak update.. So, inilah hasilnya.. sorry again.. thanks for viewing.. (:
www.tips-fb.com

6 comments:

Anisa Hang Tuah said...

al fatihah..

Bella HaLim said...

anisa.. sedihnyee.. :'(

GR said...

al-fatihah

Bella HaLim said...

gr> terima kasih..

: husna : said...

aku pun xsangka dia pergi terlalu cepat..tergamam aku dapat tahu berita ni...

Bella HaLim said...

redha jelah.. :'(