THANKS FOR THE SUPPORT !



Friday, June 10, 2011

happy birthday to me ?

Sorry kalau entry ni dikategorikan sebagai entry gedik. Aku cuma nak bagitahu yang birthday aku lambat lagi dan bukan semalam. Tapi disebabkan masalah technical, kawan aku awalkan untuk sambutan birthday aku ni sebab bestfriend aku ni ada hal yang tak dapat dielakkkan pada hari lahir aku tu. hee. Perlu ke cakap? urghh ! whateva ! Aku tak nak cerita lebih. Korang tengok jelah pic okay?


strawberry rave + tropicana fizz (betul ke nama air ni?)


the pizza.. 


my cheesy meatball..


my blueberry and his strawberry cheese cake


my birthday gift, rare gundam kesayangannya.. t.q ya? [:


it's me BH (Bella Halim)

and

*
**
******
************
*********************
*************************
*******************************
**************************************
_________________________
_______________________________
________________________________
_________
_______
____

the mysterious guy..

p/s: sorry tak boleh letak full pic ROBOT kat atas ni. Itu atas permintaan dia. Dia dah ada gf lah. So, jangan salah faham okay? [:







www.tips-fb.com

11 comments:

ejulz said...

waaaa.. bertuahnya bella dpt sambut 2 kali tahun ni.. heHe

HaNa Hani said...

beday advance la neyh?
strawberry rave!
lame xminum..asyek xavailble je piza ipoh neyh
^_^

Bella HaLim said...

ejulz> hee. kebetulan je nih. [:

hana> mungkin lah kot? hee. best kan strawberry rave ni kan? meh lah dtg pizza dungun, terengganu.. boleh minum byk2 smpi lebam. hee.. (:

Rozuan Ismail said...

seronoknya ada org celebrate birthday.ada sesiapa nak celebrate bday saya?

azalia hjsalleh said...

so sweet ;)
kenapa ramai org mkn pizza nie

Bella HaLim said...

rozuan> jum celbrate sme2 nak? birtday sy next week lah. [:

azalia> hee. meh lah join nak? [:

A retarded kitty said...

sorry lambat wish.
Happy belated birthday!

Bella HaLim said...

kitty> birthday bella this week lah.. mne lepas lagi. haiyak. -..-"

raihana said...

hehe..happy birthday to you!=)

hana sudradjat said...

GMBR MYSTERIOUS GUY TU MMG BETUL2 MYSTERIOUS... nampak begitu bermisteri.haha

Bella HaLim said...

raihana> t.w syg. <3

hana> hee. yeke? hahaha kebetulan je kot? hahaha