THANKS FOR THE SUPPORT !



Tuesday, June 7, 2011

majlis pertunangan. [:

Hey hey kawan-kawan.. Pada tanggal 4 jun 2011 telah berlangsungnya satu majlis pertunangan diteratak usangku. Buat julung-julung kalinya teratak usangku dipenuhi dengan ramai sanak-saudara dan juga rakan-rakan taulan. Seriously, memang excited gila okay? Sorry, aku tak bercadang pun nk tulis panjang, cuma aku sediakan beberapa keping gambar untuk tatapan korang semua. enjoy tau? [:


my sis with her fiance. [:

my parent + my younger sis.. my bro je yang takde.

sedara mara yang belah abah (kelantan)

antara blogger-blogger yang datang. hee.. <3

Jutaan terima kasih tidak terhingga kepada semua yang terlibat secara tidak langsung mahupun secara langsung. Insyaallah, kalau takde aral melintang, majlis perkahwinan kakak aku ni bakal berlangsung pada 3/12/2011 iaitu pada tarikh hari lahirnya sendiri.. sekian. [:







www.tips-fb.com

5 comments:

ejulz said...

Bella bila pulak..? heHe..

Bella HaLim said...

ejulz> bell lambat lagi lah.. calon pun tade lagi.. bf apetah lagi.. hee. ejulz r dulu.. :p

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

owh...kakak ker...igt bella...hehehe..... ;-)
oloh...ye la tu xde calon...hak3x.... tipu eh...

HaNa Hani said...

wah.....nak dtg la kenduri t
dpt mkn nasi minyak
^_^

Bella HaLim said...

defarhano> iye lah.. betul lah.. orang single okay? nk tipu buat ape. haiyak. mude lagi. mls nk cri. hahaha

hana> sila2 nanti bg bella alamat bia bella pos kad okay syg?