THANKS FOR THE SUPPORT !



Thursday, June 23, 2011

welcoming and farewell dinner 2011

Assalamualaikum..

with ajib, orang 1st yang aku jumpa masa aku 1st time masuk EPEMSB 


with bakh, orang paling rapat dengan aku sepanjang aku practical. Dia genius amat okay?
pada aweq-aweq comel, sila lah ngorat dia nih.. ahahaha


kalau bab makan ni, aku lah paling Laju sekali..


with trainee mechanical..


sweet memories with them

p/s: Gambar diupload diatas permintaan mereka-mereka ini.. Jikalau, ada aweq-aweq atau mana-mana orang yang tak berpuas hati dengan mana-mana gambar diatas. Sila bagitahu.. Diharap korang semua paham, kami semua dah macam adik beradik dah, sebab masa aku practical dulu, memang nisbah perempuan yang berpractical disana amatlah sedikit.. 

THANK YOU FOR THE ALL SWEET MEMORIES GUYS ! !




www.tips-fb.com

8 comments:

Anisa Hang Tuah said...

happening :)

miyuki rain said...

okey first nk tnyew npew abe2 trainee mechanical nie encm2 ?? hahaha

cm nk gOrat 1 la, hehehe guraw jew oke xmO mara.. =))

shiema sufian said...

sweet picca :)

Bella HaLim said...

miyuki> ngorat lah. hee. yg mne berkenan.. cakap je nanty bella ejas. :)

sheima> t.q (:

miyuki rain said...

xdew la gurau jew mnew la taw kn abe2 nie dh adew gf.. hahahaha

Bella HaLim said...

miyuki> nk yg mne? ramai lagi yg masih single. :)

akoo_toomey said...

i nak yang baju hitam no 10 tu. haha

Bella HaLim said...

itu alif manab namenye..