THANKS FOR THE SUPPORT !



Wednesday, August 17, 2011

hello love !

assalamualaikum semua..

First of all, selamat menjalani ibadah puasa. Sorry, aku dah lama tak update belog usang ni dengan penulisan aku yang merapu-merapu tuh. Biasa lah, aku kan student. Haruslah aku membizikan diri aku dengan buku-buku dan hal-hal berkaitan dengan study aku.

Kalau nak diikutkan hati, banyak benda aku nak tulis, Tapi memandangkan aku kesuntukan masa untuk menghupdate blog ni, so, aku rasa kita sambung cerita-cerita selepas raya jelah ye?

Oh, sebelum aku terlupa, sekarang nih, aku tengah sibuk duk perah otak fikir tentang tajuk final project aku untuk semester 6 nanti yang bertemakan GREEN TECHNOLOGY. If, korang ade idea yang gempak-gempak, bolehlah share-share dengan aku. Sharing is caring kan? hee. (:


Eh, hari ni 17/8/2011 kan?
okay ucapan aku hanyalah : ALHAMDULILLAH.





www.tips-fb.com