THANKS FOR THE SUPPORT !



Wednesday, November 23, 2011

oh final exam!

Assalamualaikum..


Serious, starting from 2 minggu before aku study week lagi, aku tak cukup tido until now.. bila aku kira2 balik... rupanyaaaaa dah sebulan aku tak cukup tido ! so, no wonder my pimple bergelimpang di wajahku secara tiba-tiba plak tuh mereka menimbulkan diri sebanyak yang mungkin.. haiyaa.. but now.. da kurang dah.. tapi, parut jerawat pulak yang tinggal.. haish.. apela nasibku..

Start awal bulan lepas aku busy dengan test + quiz then, time study week, aku merantau ke sana sini + - pacik aku meninggal pun, aku tak dapat nak pergi ziarah sebab takde tiket nak balik kampung, dengan aku terpaksa beraya haji without my family then aku terus menduduki peperiksaan akhir.. okay.. esok merupakan last paper aku, lepas tu semua azab ni akan berakhir.. Next week kakak aku pulak kahwin.. rehat? takyah nak berangan sangatlah bella oi. adoiyai.. takpelah.. okay bye!



www.tips-fb.com

1 comment:

Cik Ziera said...

awk dak poli gak ea..? :)