THANKS FOR THE SUPPORT !



Friday, April 19, 2013

end of 2012

Assalamualaikumm..

Nampaknya, dah bersawang dah my blog ni sebab seriously dah lama sangat dah tak update blog. Since bella further study ni, bella sangat busy dengan everything. (poyo je ayat kan?). Tapi betul tau, busy dengan assignment yang tak pernah tak ade, and also activity university which is compulsory to every student. uhuks.

Tapi dalam kesibukan bella sebagai seorang student, bella sempat jugak la curi masa sekejap untuk melakukan activity dikala lapang which is photoshoot. And for sure, all of this picture below is taken end of 2012.

 SATU

 DUA

AND LASTLY

location : taman rekreasi MATA AYER, perlis indera kayangan 
OP : speedline solution
MUA : no mekap2 

till then, thank you for reading. :D



www.tips-fb.com

No comments: